avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte vanzare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte vanzare

pentru a vinde un teren arabil,ce acte imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: adrieanrotaru , utilizator 04:25, 6 Februarie 2013
1.acte de identitate al dvs si al cumparatorului.
2.titlul de proprietate al terenului
3.certificat fiscal de la administratia financiara prin care sa atestati ca sunteti la zi cu platile catre statul roman (impozitele)
4.extras de carte funciara
cadastrul facut...extrasul de carte funciara in lipsa cadastrului poate spune ca nu are deschisa carte funciara si in acest fel nu puteti spune ca nu ati obtinut extrasul de carte funcira pentru informare.cel petru autentificarea contractului de vazare cumparare il poate obtine numai notarul pe baza unei cereri facute de dvs la notarul unde se vor incheia actele.
va mai trebuie si adeverinta de la primarie ca terenul nu e dat in arenda sau trecut pt obtnerea despagubirilor Apia sau cum se numesc ele.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren fara carte funciara tulvan zina tulvan zina Am urmatoarea problema:sunt propietara unui teren mostenit de la parintii,terenul este obtinut de acestia prin legea 10 ,detin titlu de propietae dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua inca o intrebare va rog ,,,am facut o intelegere de vinzare a unui teren vinzatorul trebuie sa faca cadastrul si cumparatorul intabularea ,,acum ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)