Buna ziua,
am ajuns in situatia ingrata de a-mi blocate conturile la cele 2 banci cu care lucrez din cauza datoriilor mai mari de 50.000 lei catre stat - doar TVA. Problema este ca am 3 colaboratori pe care nu pot sa-i platesc decit prin instrumente bancare. Ce pot sa fac ca sa pot continua colaborarea cu cele 3 firme? Adica pot sa deschid un cont la o banca noua de unde sa fac platile catre aceste firme sau imi vor fi blocate si aceste conturi? In ce conditii pot sa cer deblocarea conturilor avin in vedere faptul ca lunar platesc toate datoriile catre stat plus datorii dar nu voi putea achita integral datoriile decit in cca 30 luni.
Multumesc anticipat pentru un raspuns.
Buna ziua
mihai_40
acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe carduri
mihai_40
acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul de ... (vezi toată discuția)