avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salarii compensatorii

Daca am fost in concediul fara plata pe durata a 60 de zile mai pot beneficia de salarii compensatorii in cazul in care societatea se desfiinteaza in aceasta perioada.
Mentionez ca in CCM spune ca salariile compensatorii reprezinta media veniturilor pe ultimele 3 luni.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna camellia_camy camellia_camy Buna ziua, As dori sa stiu si eu modul de calcul al concediului de odihna deoarece se desfiinteaza postul si nu am luat pe acest an decat 6 zile din 21 .Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna Catalina Moise Catalina Moise O societate care are Contract colectiv de munca la nivel de unitate are prevazut in acesta pentru calculul indemnizatiei de concediu de odihna urmatorul text: ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am inalnit, recent, o situatie strigatoare la cer, cel putin pentru mine, personal. Intr-o institutie serioasa, CCM prevede ca zilele de CO se pot ... (vezi toată discuția)