avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROMOVARE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROMOVARE POST

Buna ziua
Sunt angajată a unei facultăţi de stat, pe post de medic veterinar III (personal didactic auxiliar) din data de 16.03.1998, având o vechime de 14 ani în cadrul facultăţii, Care este posibilitatea transformării postului de medic veterinar III, în post de medic veterinar II, în conformitate cu prevederile art.26 din Legea –cadru 284/2010 şi a Ordinului Ministrului Educaţiei,Cercetării,Tineretului şi Sportului nr.4422 din data de 15.06.2011.
Menţionez că am terminat facultatea de Medicină Veterinară Timişoara în anul 1987 şi de la absolvire până în prezent am fost angajată ca medic veterinar.
Am făcut o cerere către consiliu de administraţie la care mi s-a răspuns că situaţia mea va fi tratată în funcţie de resursele financiare ale universităţii.Ce mă sfătuiţi să fac?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare in invatamant camelia iosif camelia iosif buna ziua, nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare adudu adudu buna ziua. va rog sa-mi rapundeti la urmatoarea intrebare: un salariat dintr-o institutiue bugetara, incadrat pe studii medii, poate fi trecut pe un post cu ... (vezi toată discuția)
Trecere pe treaptă de salarizare Pop Florentina Pop Florentina Am terminat facultatea de medicină veterinară în anul 1987. În prezent lucrez ca medic veterinar III personal didactic auxiliar la o facultate. Cum se face ... (vezi toată discuția)