avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriere fapte pentru un medic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriere fapte pentru un medic

v-as ruga sa imi spuneti ce se poate intampla din punct de vedere legislativ si deontologic, pentru un medic de familie care a incheiat un contract cu CNAS, si care pentru o perioada de 20 de luni a lucrat, legal ca medic intr-un spital din strainate, in toata aceasta perioada, fiind platit de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, in locul si pe parafa lui profesand un alt medic fara rezidentiat ?
Este o infractiune de inselaciune (art.215, cod penal) ?
Care este termenul de prescriere a acestei/acestor fapte in forma continua ?

Alte discuții în legătură

Prescriere gilvlad gilvlad ce se poate intampla din punct de vedere juridic si deontologic pentru un medic de familie, care avand un contract cu CNAS, a lucrat legal ca medic in ... (vezi toată discuția)
Legalitate sarcina de serviciu verbala data de managerul de spital siui Mircea Razvan Mircea Razvan CNAS a introdus un program informatic de raportare.SIUI.Fisa postului medicilor de specialitate si al asistentilor medicali, Codul de deontologie profesionala ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical pavelescu25 pavelescu25 Buna ziua , Ma numesc Pavelescu Ion , am 30 de ani si sunt salariat, deci persoana asigurata in Romania . M-am deplasat intr-o excursie in Turcia , si in ... (vezi toată discuția)