avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale chirie teren primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

chirie teren primarie

In spatele garajului pe care il detin am ocupat 10 m patrati din spatiul verde pe care i am imprejmuit cu plasa si i am folosit pentru depozitarea diferitelor obiecte fara sa anunt la primarie .Deoarece vreau sa intru in legalitate cu acel spatiu va rog sa mi spuneti pe ce perioada retroactiva voi fi pusa la plata si daca voi plati penalitati .
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:35, 15 Noiembrie 2012
Garajul este in interiorul curtii dvs, pt ca de cand cu criza garajul se majoreaza ca fiind a doua proprietate, va spun asta pt ca in momentul in care veti intra in legalitate cu terenul va trebui sa declarati si garajul.

In general anul impozitarii va fi cel care il declarati dvs, daca perioada este mai mare de 5 ani, atunci veti fi impozitata la termenul de prescriptie de 5 ani(seper ca am explicat bine).

La acest teren imprejmuit de dvs, veti plati pe langa chirie si impozit, deci sunt 2 taxe aici. Faceti cerere la primarie pt concesionare teren, spuneti unde se afla amplasat si vedeti raspunsul lor( mentionati in cerere ca de 2-3 luni ati depozitat ceva), posibil ca acest teren sa nu figureze in patrimoniul primarie, atunci vor fi mai multe referate de facut pt al prelua si pe urma sa vi-l inchirieze, deocamdata nu se pune problema sa cumparati cei 10 m.

Reveniti cu amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru teren viran lylo lylo Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu ... (vezi toată discuția)
Constructii provizorii , teren intravilan , linii inalta tensiune ariaint ariaint Buna ziua, Suntem firma si detinem un teren in sectorul 3 intravilan. Terenul este traversat de liniile de inalta tensiune de la CET Sud. Teoretic si ... (vezi toată discuția)
Gradina inchiriata marailinca marailinca Prin anii 70 bunicul meu a primit o suprafata de 250 de m patrati pentru casa si inca 300 de m patrati, suprafata cultivabila. A fost construita o casa in ... (vezi toată discuția)