avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate statul sa imi ia terenul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate statul sa imi ia terenul?

am primit de la primarie un teren in urma legii 15/2003 pe care am sapat doar santul pentru fundatie la o casa si am facut gardul.poate cineva sa imi spuna va rog daca primaria poate sa imi ia terenul dupa un an doar cu ce am facut acum?
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 22:27, 15 Noiembrie 2012
Da, se poate. Legea 15 stabileste in ce termen trebuie sa construiti casa pe terenul primit, daca nu respectati termenul de 1 an atunci primaria va poate lua terenul.
Nu e suficient ca ati sapat un sant si ati facut un gard, trebuia sa intabulati o casa acolo ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea15/2003 dociuana dociuana buna ziua, am primit un teren in urma legii 15/2003 tot ce am facut pe el a fost un sant sapat pentru temelie si gardul si vreau sa stiu daca statul are voie ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, ... mariusionutvoinea mariusionutvoinea Bună ziua Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)