avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... faptuitor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

faptuitor

buna.
am si eu o intrebare.cu 2 luni in urma miam lasat masina la un coleg,caruia ii fusese anulat permisul in urma cu un an si ceva sa imi lucreze ceva la ea.el spre seara a iesit cu masina si a fost oprit de politia de frontiera,binenteles miau dus masina la sediul lor.colegului meu iau luat o declaratie si iau dat drumul.a doua zi am aflat ce sa intamplat,am fost si miam ridicat masina din fata sediului lor si atat.acum am primit o citatie de la politie ca faptuitor si sa ma prezint la sediul lor.ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 23:56, 15 Noiembrie 2012
Dvs. sunteti citat in calitate de martor si nicidecum in calitatea de faptuitor, asa cum gresit au scris pe citatie.
Probabil ca in dosarul deschis prietenului dvs. este nevoie ca sa fiti audiat, pentru a putea confrunta informatiile.
Nu aveti de ce sa va faceti griji, atata timp cat situatia reala, este cea descrisa de dvs.
Daca sunteti citat in calitate de faptuitor va considera vinovat.
Nu ar strica sa mergeti insotit de avocat la audiere ca veti avea probleme probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Hartuit de politisti gelu_66 gelu_66 []in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie in calitate de faptuitor n0pain0gain n0pain0gain Am primit o citatie in care sunt invitat la politie in calitate de faptuitor. Mentionez ca citatia si faptul ca numele meu intr-un proces verbal au aparut ... (vezi toată discuția)