buna.
am si eu o intrebare.cu 2 luni in urma miam lasat masina la un coleg,caruia ii fusese anulat permisul in urma cu un an si ceva sa imi lucreze ceva la ea.el spre seara a iesit cu masina si a fost oprit de politia de frontiera,binenteles miau dus masina la sediul lor.colegului meu iau luat o declaratie si iau dat drumul.a doua zi am aflat ce sa intamplat,am fost si miam ridicat masina din fata sediului lor si atat.acum am primit o citatie de la politie ca faptuitor si sa ma prezint la sediul lor.ce se poate intampla?
Dvs. sunteti citat in calitate de martor si nicidecum in calitatea de faptuitor, asa cum gresit au scris pe citatie.
Probabil ca in dosarul deschis prietenului dvs. este nevoie ca sa fiti audiat, pentru a putea confrunta informatiile.
Nu aveti de ce sa va faceti griji, atata timp cat situatia reala, este cea descrisa de dvs.
Hartuit de politisti
gelu_66
[]in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost ... (vezi toată discuția)