avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis eliberat in alta tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis eliberat in alta tara

buna ziua am si eu o intrebare...am permisu suspendat pentru 90 de zile pentru ca am fost gasit cu 0,15 cand am suflat in fiola..am cerut eu sa mi recolteze probe de sange si mi a iesit 0.30 prima proba si 0.10 a doua....saptamana viitoare trebuie sa dau examenul 13 din 15...Daca l promovez eu indeplinesc toate conditiile art 221 si ar trebui sa mi reprimesc permisu in 30 de zile..In schimb la politie mi s a spus ca am permis strain si iei nu pot verifica daca am avut permisu suspendat sau nu in ultimi 2 ani....si deci mi l retin 90 de zile....Intrebarea mea daca reusesc sa obtin un act legalizat sau ceva de genu de la politia care mi a eliberat permisu prin care atesta ca nu am avut permisu suspendat acest act este luat in considerare de politia romana???sau nu pot face nimic..va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis retinut bulversat bulversat buna dimineata!!! azi noapte la ora 00:00 am fost oprit de politia rutiera si am suflat in fiola si aveam alcoolemie de 0.30 la mie, am baut 2 beri inainte sa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebebv18 bebebv18 buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,80 GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut. In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi ... (vezi toată discuția)