avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa,af,srl
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa,af,srl

Buna ziua!
As dori sa-mi deschid un magazin cu haine second hand,de care sa ma ocup eu,mama mea si sotul meu.Sub ce forma imi recomandati sa ma inregistrez la registrul comertului?Pfa nu merge pt ca nu ma pot descurca singura,dar un Af sau Inteprindere individuala sau un Srl debutant (am 28 ani)? Ce-mi recomandati si cum ar fi mai ieftin si mai convenabil? (ma refer la costuri de infiintare,dar si la platile ulterioare)Mentionez ca eu sunt in concediu de crestere copil,daca are vreo importanta. Orice sfat imi este util.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 10:52, 16 Noiembrie 2012
intreprindere familiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin tip consignatie mezgageza mezgageza ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma larra20solo larra20solo Buna ziua, doresc sa deschid un magazin de haine second hand si noi, as dori sa aflu cat costa infiintarea unei societati, ce tip, si pentru derurarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot face o consignatie? og.geo og.geo Buna ziua, Am o inteprindere individuala si ca si obiect de activitate prinicpal este cel de Comert cu amanuntul al florilor plantelor . Ei bine in aceasta ... (vezi toată discuția)