avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite

Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce biroul devine operational?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DanielSan , utilizator 12:46, 6 Martie 2014
Dupa ce va luati toate actele necesare de la Consiliul de Mediere, inclusiv documentul prin care v-ati ales si ati fost autorizat sa aveti o anumita forma de exercitare a profesiei, mergeti la administratia financiara de care apartineti si ca orice PFA(ma refer doar la partea contabila) va depuneti declaratiile cu privire la infiintare. Va lamureste administratia si tot acolo gasiti si formularele
Ma interesa nivelul taxelor si impozitelor ...si tinand cont ca nu stiu nimic despre contabilitatea pfa, as aprecia un raspuns care sa-mi indice cateva valori.
16% impozit pe venit net, plata contributii sanatate 5.5%, plata contributie pensie daca nu mai platiti in alta parte...
si contributia pentru pensie la cat se ridica?
31.3% sau 31.5 % nu mai stiu exact.

Alte discuții în legătură

Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Dupa ce infiintezi un ii ce trebuie sa fac? essteffan essteffan Buna ziua. Am infiintat acum cateva zile un II pentru ca activitatea mea este una relativ periodica si nu as vrea sa merg pe varianta SRL-ului. am cateva ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)