avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Indemnizatii arbitri ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Indemnizatii arbitri ong

Buna ziua,am o intrebare urgenta-am un ong si am primit chitante de plata indemnizatii arbitri.Ce trebuie sa platesc la sumele pe care le-am dat,unde tb. sa le declar si tb sa le fac conventii civile?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:53, 16 Noiembrie 2012
Arbitrii primesc sumele nete iar contributiile catre stat (cas 10,5%, sanatate 5,5%, impozit 16%) le plateste ong-ul.
Semnati cu fiecare cate un contract civil de remunerare a activitatii arbitrilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile mihaelahory mihaelahory In cazul realizarii de venituri rezultate din activităţi profesionale desfăşurate în baza contractelor sau convenţiilor încheiate potrivit Codului ... (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)
Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)