avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordin 134/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordin 134/2009

Ordinul 134 /2009 mai este in vigoare ? A fost completat, modificat? Ma intereseaza deoarece am cumparat un teren a carui suprafata este mai mare in realitate decat in acte. As putea sa uzez de acest Ordin ?
Carei institutii ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: magdalena111 , utilizator 13:31, 20 Noiembrie 2012
Acest ordin este in vigoare. Cu ce suprafata este mai mare terenul cumparat? Are cadastru ? este inscris in CF? In principiu, functie de actul de proprietate si functie de legea prin care s-a preluat terenul, puteti sa va adresati primariei unde este amplasat terenul. Cititi Ordinul respectiv si va veti edifica.
Multumesc! Diferenta este de cca 11%. Terenul este intabulat. Pot uza de Ordinul 134 /2009? Carei institutii trebuie sa ma adresez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)
Cadastru - suprafata diferita. anton grigore anton grigore Am fost pusa in situatii diferita la interval de 2 ani, si anume: 1) In primul caz, suprafata din cadastru era mai mica decat cea ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)