Am fost sunata cu nr ascuns de o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat roman in Germania anuntandu-ma ca fica si ginerele meu au avut un accident de circulatie in Germania lovind o persoana (femeie)pe trecerea de pietoni si sa trimitem urgent 4000ron pe numele ........in ARAD ptr ca sotul d-nei este in Romania iar la o ora a revenit cu tel spunand sa mai trimitem urgent 1500eur si chiar ne-a dat o pers la tel spunand ca este ginerele meu dar are vocea schimbata fiind operat la gat.Mi-am dat seama tarziu ca este o escrocherie si am reusit sa blocam a doua transa de bani de 1500eur si sa-i recuperez dar 4000ron a apucat sa-i ridice.Avand in vedere ca banii au fost trimisi prin Western Union si avem numele persoanei careia i-am trimis banii, intrebarea mea este:care este procedura care trebuie urmata?
Am vazut ca sunteti online si vreau sa va raspund:Mi s-a spus ca si fiica este in spital operata si-mi cerea sa-l iert si binenteles eu si sotul ne-am gandit la ce este mai rau ca ne-a murit fata.
Frauda online
Lidyalexandra
Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)