avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de rezervare versus contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de rezervare versus contract de vanzare-cumparare apartament

Buna seara!

Va rog sa analizati si sa ma informati ce se poate face daca intre contractul de rezervare al unui apartament si cel de vanzare - cumparare au aparut diferente cu privire la suprafata rezervata respectiv cumparata iar acest lucru nu a fost sesizat la cca. 2 luni de la semnarea contractului de vanzare cumparare?

Concret, este vorba despre un apartament care conform contractului de rezervare ar fi avut "o suprafata utila aproximativa de 59,77 mp" (cu mentiunea ca "suprafata utila exacta va fi detreminata ulterior, potrivit masuratorilor cadastrale") iar conform antecontractului si contractului de vanzare cumparare are "o suprafata de 56,88 mp (48,56 mp suprafata utila + 8,32 mp balcon). Pretul ramane neschimbat in cele trei contracte (rezervare, promisiune bilaterala de vanzare - cumparare respectiv contract de vanzare cumparare).

Va multumesc anticipat pentru raspunsul Dumneavoastra.

Cu stima

Alte discuții în legătură

Contract de rezervare versus contract de vanzare-cumparare Ionelpatrut Ionelpatrut Buna seara! Va rog sa analizati si sa ma informati ce se poate face daca intre contractul de rezervare al unui apartament si cel de vanzare - cumparare au ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament cu suprafata mai mica decat in promisiune ContSters339828 ContSters339828 Buna seara, In luna iulie 2015 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere intr-un bloc nou, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)