avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ESTE CORECT
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ESTE CORECT

Buna ziua,am un ap.cu 5 camere la care incalzesc 2 camere (buc. si sufragerie) la centrala de cartier iar una din cele 3 camere mai bag din cand in cand un calorifer electric la intrtinere eu platesc 2 camere incalzite si holurile( jumatate din ap. incalzil la centrala de cartier),vecinii prin adunare generala vor ca eu sa intru la plata si cu cealalta suprafata ,spunand ca asa spune legea 325/2006,Legea se refera la cei debransati total dar eu nu sunt..va rog sa ma lamuriti , multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasilicadan , utilizator 14:07, 17 Noiembrie 2012
[ link extern ]
Dvs va aflati intr-o situatie atipica in care detineti partial debransat apartamentul de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic
daca iti pui aparat care sa-ti masoare caldura care-ti intra in casa nu ti-l iain calcul spunand ca nu are dreptul sa-l citeasca sii......
Debransarea dv. a fost aprobata de comitetul executiv?
Aveti avizul furnizorului de caldura?
Numai asa ati putea plati caldura partial.
Daca nu aveti aceste acorduri si avize, inseamna ca nu sunteti in legalitate si platiti caldura integral.

Fie intrati in legalitate, deconectandu-va in conditiile legii si atunci veti plati o cota partiala de caldura, fie va conectati caloriferele in sistem si va incalziti toata casa, platind caldura in cota intreaga.
in 2006 sa modernizat centrala de cartier sa schimbat instalatia veche de caldura pe toata scara e si de atunci eu am pus cele 2 calorifere in celelal;te camere nu am teava nu calorifer si nici nu pot sa pun pentru ca nu sunt proprietar.Deci eu din 2006 am cele doua calorifere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare partiala. marius2k marius2k buna ziua. locuiesc in galati, unde situatia incalzirii centralizare este incerta. am ceva datorii la intretinere pe care nu voi reusi sa le achit pana la ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic maria1956 maria1956 Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit ... (vezi toată discuția)