avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... comunicare prin afisare la domiciliu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

comunicare prin afisare la domiciliu

daca procesul verbal de contraventie este afisat pe usa de intrare in locuinta se incalca legea 677 privind protectia datelor cu caracter personal , avand in vedere faptul ca pe casa scarii in imobil circula tot felu de persoane ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 17 Noiembrie 2012
Nu se incalca Legea invocata de dvs, daca comunicarea actului se face prin afisare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda afisata la domiciliu, cnp ''publicitatea datelor private''? antin antin salut.deoarece nu am semnat un PVC ,l-am primit acasa prin ,,AFISARE,,dupa cum zice ordonanda 2.intrebarea mea este urmatoarea : procesul verbal a fost afisat ... (vezi toată discuția)
Divulgarea pe facebook a valorii sumei restante la întreținere a unui proprietar de către președintele asociației de proprietari MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Președintele Asociației de Proprietari a furnizat în cadrul unor comentari pe Facebook de pe pagina personală a unui proprietar-debitor valoarea sumei ... (vezi toată discuția)
Afisarea in locuri publice a datelor cu caracter personal pop sorin pop sorin Buna ziua tuturor, doresc un sfat de la cei in cunostinta de cauza Un functionar al primariei s-o gandit ca e mai bine daca renunta la metoda clasica,de a ... (vezi toată discuția)