avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii necesare pentru manager RECL
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii necesare pentru manager RECL

Care sunt studiile necesare pentru ocuparea unui post de manager R.E.C.L. (Reteau Electronica a Comunitatii Locale). Ma intereseaza daca studiile superioare necesare sunt prevazute intr-un act normativ sau aceste pot fi alese dupa preferintele primarului din localitatea in cauza?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind salarizarea si studiile aferente unor posturi de bugetari Stefan1979 Stefan1979 Buna ziua, doresc sa ma ajutati va rog frumos cu 1 raspuns la prob. mea si a colegilor mei. Suntem angajati la Pol. locala ( 10 pol. locali de toti) si suntem ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a fi manager ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile legale pentru ca o persoana sa poata detine un post de management intr-o companie. Sunt ... (vezi toată discuția)
Marire salariu consilier personal al primarului FunctionarulPublic FunctionarulPublic Buna ziua, lucrez ca si consilier personal al primarului de 9 luni, si acu cateva saptamani am absolvit facultatea, care este procedura sa imi maresc salariul ... (vezi toată discuția)