Buna ziua, doresc sa ma ajutati va rog frumos cu 1 raspuns la prob. mea si a colegilor mei. Suntem angajati la Pol. locala ( 10 pol. locali de toti) si suntem platiti de primarie , prob. e ca eu si inca 2 colegi avem liceul + bacul luat, dar suntem platiti ca si necalificati (mentionez ca eu am si stud. superioare terminate) adica eu cu 18 ani vechime iau in mana in jur de 740 ron, iar salariul de pe contract e de 945 (de luna asta mi s-a facut contract pe per. nedeterminata). Ajutati-ne va rugam frumos, ce sporuri ar trebui sa primim, cu alte informati si cum, ce trebui sa scriem intr-o sesizare pe care s-o punem la I.T.M. va multumim. Cu stima.
Cand v-ati angajat pe post nu ati luat cunsotinta de studiile necesare pentru a ocupa postul? Daca postul pe care il ocupati este prevazut ca post de ''necalificat'' puteti avea dumneavoastra si douazeci de facultati ca tot necalificat veti fi platit.
Asta e prob. ca postul de pol. local nu e de necalificat, (mentionez ca femeia de serv. din cadrul primarie ii s-a recunoscut diploma de bac si de jum. de an i-a cu 100 ron mai mult decat noi, moment in care noi luc. noaptea, in weekend etc.) in fine daca detineti info. despre sporuri legale, sau ce ma intereseaza spuneti-mi. O zi buna.