Buna ziua,in urma cu 3 ani am obtinut o finantare SAPARD,masura 112,cu privire la inatalarea tinerilor fermieri in mediul rural.Am detinut un teren in suprafata de 0.22h,pe care am plantat 4500 butasi de trandafiri,obtinut prin arenda.Valoare proiectului este de 25.000 euro,din care am primit prima transa,respectiv 15.000 euro,bani cu care am facut investitiile cuprinse in proiect inclusiv extinderea ceruta.In acest an am pierdut din cauza secetei 80 % din plantatie,niciuna din cele 3 surse de apa existente nu a mai fost utilizabila si peste toate acestea arendatorul a vandut propietatea.Am cumparat un teren pe raza Comunei,in satul vecin,unde clima este mai blanda pe timp de iarna,in plus de asta sunt in apropierea conductei de apa a orasului,astfel nu voi mai avea probleme cu partea de irigatie ,ma gandeam eu,am achizitionat din nou butasi de trandafiri care sunt protejati pt a fii plantati la primavara,terenul corespunde suprafeti,valoarea proectului este cea solicitata doar ca am schimbat terenul din motive obiective,cei de la SAPARD nu sunt de acord cu aceasta schimbare,ei sustin ca imi vor solicita cei 15.000 euro inapoi,care imi pot fi sansele unui proces cu aceasta institutie ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
Daniela Bolog , Consultant credite si finantari
08:04, 19 Noiembrie 2012