avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni. Am avut dovada incepand de pe 2 octombrie timp de15 zile si dupa aceasta perioada 30 zile suspendare. Vreau sa stiu pana cand am permisul suspendat? Dupa calculele mele ar trebui ca incepand de pe 18 noiembrie sa pot conduce. Am dreptate?
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 10:06, 18 Noiembrie 2012
Dovada expira in data de 18 oct. inclusiv.
Incepand cu 19 oct. va incepe perioada de suspendare, deci pana pe data de 22 noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 30 de zile, returnare dupa 33 de zile deavolici deavolici Buna Seara tuturor, Precum subiectul acestui topic, permisul mi-a fost suspendat pentru o perioada de 30 de zile incepand cu 31 octombrie anul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal Mirela1625 Mirela1625 Bună ziua. De curând am primit o amendă si reținerea permisul pe 30 de zile pentru neacordarea de prioritate pe trecerea de pietoni. Vreau să depun ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 30 zile niroz niroz Buna seara! Politia mi-a suspendat permisul 30 de zile pt.- neacordare prioritate la trecerea de pietoni-asta a fost in data de 02.04.2012.Am primit amenda ... (vezi toată discuția)