avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte/autorizatii pentru a vinde turta dulce ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte/autorizatii pentru a vinde turta dulce preambalata intr-un hipermarket?

Mi-a propus un"mestesugar" ,producator de turta dulce, sa vand acest produs intr-un hipermarket la o masuta in fata caselor de marcat (dupa iesire).
Eu am un srl, dar nu tin neaparat sa lucrez pe el. Daca imi puteti da o alta sugestie(sa deschid un PFA, sau ......)?....?....
Unde sa citesc sa aflu cum sa realizez acest lucru, dar corect din punt de vedere legal ?

Alte discuții în legătură

Comert ambulant in paris serban_mihai158 serban_mihai158 Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant in paris serban_mihai158 serban_mihai158 Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav. e nevoie de firma pentru a vinde? Miriam.M Miriam.M Eu sunt o persoana cu handicap grav si imi place sa fac lucruri handmade. As vrea sa-mi vand produsele, dar ca sa vand, trebuie neaparat sa-mi fac firma sau ... (vezi toată discuția)