avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert ambulant in Paris
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert ambulant in Paris

Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, le cumpar din China si le vand in Paris, imi fac o masuta mobila pe roti cu care ma tot plimb pe stradute sau in locuri cu multi turisti. Ce autorizatii si am nevoie de casa de marcat, sau cum pot realiza cele mentionate mai sus ? multumesc.

Alte discuții în legătură

Comert ambulant in paris serban_mihai158 serban_mihai158 Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor imagini, fotografii eyeinthesky eyeinthesky Buna ziua, Plimbandu-ma zilele trecute pe la targul de Craciun din centru orasului, am gasit la vazare un magnet de frigider cu o fotografie realizata de ... (vezi toată discuția)
Program informatic cu drept tucson1 tucson1 Buna, Doresc sa revand un program informatic (aplicatii pentru telefoane) pe diverse sisteme de operare:Symbian, Iphone si Blackberry. Aplicatia ptr ... (vezi toată discuția)