avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor imagini, fotografii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor imagini, fotografii

Buna ziua,

Plimbandu-ma zilele trecute pe la targul de Craciun din centru orasului, am gasit la vazare un magnet de frigider cu o fotografie realizata de mine. Fotografia am realizat-o in urma cu vreo 5-6 ani si am publicat-o pe Facebook.

Intreband vanzatorul, acesta m-a trimis la un magazin de suveniruri aflat in centrul orasului. Administratorul magazinului nu a fost disponibil in ziua respectiva, dar azi voi merge iar acolo pentru a-l ruga sa ma puna in legatura cu cei ce produc acei magneti de frigider.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?

Multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
eyeinthesky, utilizator
Cel mai recent răspuns: eyeinthesky , utilizator 16:00, 13 Decembrie 2019
Vedeti ce va spun.
Este posibil sa fie fotografia lor si nu a dvs.
Le puteti adresa si o cerere scrisa prin care sa le cereti lamuriri scrise.
~ Conținut șters la cerere ~
Fotografia este comercializata intr-un magazin de suveniruri. Este decupata astfel incat logo-ul nostru sa nu mai fie vizibil. Nu este mentionata sursa sau autorul.
100% fotografia este realizata de mine.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor in fotografia comerciala alexpascariu alexpascariu Buna ziua! Sunt fotograf si realizez personal imagini cu diferite obiective turistice din orasul meu (doar exterior), pe care mai apoi le folosesc pentru ... (vezi toată discuția)
Printare poze de pe google pe obiecte - cadru legal LeeAna LeeAna Buna ziua. Vreau sa incep o afacere cu poze printate pe obiecte decorative si as vrea sa stiu dpdv legal daca pot folosi pozele de pe google ca sursa . Ce legi ... (vezi toată discuția)
Restituirea obiectului furat - cum procedez? cel_duma cel_duma In data de 21.06.2014 am constatat ca din apartamentul meu in care nu stateam de o perioda s-a intrat prin efractie, distrugand usa de la intrare, si mi s-a ... (vezi toată discuția)