avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce cai de atac mai am dupa o hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce cai de atac mai am dupa o hotarare definitiva

buna ziua.am fost condamnat la 6 ani de inchisoare , printr o hotarare definitiva de inalta curte de casatie si justitie.as dori sa stiu si eu daca mai sunt cai de atac, care sunt acestea, in finctie de ce se fac aceste cai de atac?strasbuorg sau cedo nu judeca daca eu am fost judecat corect au nu?sau judeca decat incalcarile drepturilor omului?va multmuesc si astept raspunsul corect de la cine stie aceste detalii
Cel mai recent răspuns: george1984 , utilizator 22:59, 8 Decembrie 2012
La CEDO mai puteti incerca.
In tara doar cai extraordinare de atac mai exista si se resping.
stiu ca in Romania sunt sansele foarte mici.vreau sa va dau acteva detalii despre anumite abuzuri..mi s a aprobat cererea audierii coplaboratorului si politistului sub acoperire, timp de 9 termne nu s a prezentat nimnei, si s au facut insistente din partea avocatului tnandu se cont ca mi se aprobase cererea..la ultimul termen de judecat, vine politistul sub acoperire, i se ia declaratie in alata camera prin video conferinta criptatata,el spune ca nu a vazut nici o infractiune facuta de noi, nu a asistat, nu ma cunoaste decat ca a auzit intr o masina o discutie tel, intre o pers si mine....colaboratorul nu a mai fost audiat, care d efapt el era pers imp, spunand procurartura ca nu se mai gaseste persoana:), insa s a dat citire declaratiei de la urmarire penala...am depus cerere la toate formle ed einstanta de schimbarea incadrari, nu mi s a raspuns niciodata, nici macar prin refuz sau ceva..niciodata nu s a precizat asta...si multe alte chestii de genul asta...cu alte cuvinte ma iubeste procurorul rau de tot si s a tinut de mine peste tot......astea sunt argumente pentru cedo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs pierdut. poate urma cedo? emillius emillius Buna ziua, Fratele meu a pierdut in recurs un proces impotriva unei banci, decizie irevocabila. Se poate adresa CEDO sau mai trebuie atacata aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva vadit ilegala - cerere de anulare a acesteia intemeiata in baza art. 1 și urm. din n.c.p.c maria234 maria234 Buna seara. Mi-a fost comunicata o hotarare definitiva care este vadit ilegala dar pe care nu am cum sa o mai supun unei cai de atac admisibile deoarece legea ... (vezi toată discuția)