avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate provizorie - se poate reînnoi?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate provizorie - se poate reînnoi?

La expirarea unei CI provizorii se poate cere emiterea alteia, pentru inca un an?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:47, 19 Noiembrie 2012
Da.urmati acelasi procedeu pe care l-ati facut si in urma cu un an cand v-ati facut viza de flotat.
Nu e vorba de viza de resedinta ci de carte de identitate provizorie - e cu totul altceva, insa sfatul este bun: cu aceleasi acte pe care le aveti, mergeti din nou la Serviciul de Evidenta Persoanelor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Act de identitate provizoriu handsu handsu Care sunt criteriile pentru obtinerea unui act de identitate provizioriu , si deasemenea care sunt cazurile in care se poate refuza acest lucru de catre ... (vezi toată discuția)