avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PRONUNTARE INSTANTA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PRONUNTARE INSTANTA

Stimati domni ,

In cazul in care una dintre parti solicita expertizarea unui inscris sub semnatura privata intrucat se contesta ca acesta este un fals , poate instanta sa decida sa nu se efectueze verificarile necesare de catre organele de cercetare penala ?
In speranta unui raspuns de lamurire

Cu stima ,
ASANACHE ROMEL
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 13:47, 22 Noiembrie 2012
da, poate!
orice cere adresata instantei trebuie motivata/dovedita
spre exemplu, simpla afirmatie cum ca nu X a semnat ( eu, caruia mi se opune un inscris care nu-i semnat de mine si nici de partea adversa ) nu conduce la expertizarea acelui inscris in ceea ce priveste semnatura
Va multumesc pentru raspuns insa asta ar insemna ca oricine , cu un petec de hartie in mana , semnat de cine stie cine , vine in instanta si cere sa-i se perfecteze si nimeni sa nu poata cere o expertiza grafologica , normal in momentul in care este contestat. Poate nu m-am exprimat bine , daca exista ipoteza ca documentul in sine e un fals, si se solicita in instanta trimiterea dosarului pentru cercetari la parchet , instanta poate lua alta decizie ?
Va multumesc inca o data pentru atentie si amabilitate.

Cu respect ,
ASANACHE ROMEL
Revin astazi intrucat asa cum ne asteptam instanta nu a luat in considerare acel act si l-a trimis conform solicitarii noastre catre parchet pentru cercetari . Deci justitia isi face treaba!
Multumesc celor pregatiti in domeniu ...
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen expertiza grafologica romex romex Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care trebuie facuta o expertiza grafologica asupra unor inscrisuri sub semnatura privata ? Solicitarea vine ... (vezi toată discuția)
Hotarare pe un act sub semnatura privata romex romex Va rog sa-mi spuneti daca intre doi copii exista o intelegere sub forma unui act sub semnatura privata in care se prevede vanzarea drepturilor care vor ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar parchet romex romex Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : - Care este termenul legal in care trebuie efectuata o expertiza grafologica asupra unui inscris sub semnatura privata ... (vezi toată discuția)