avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare pe un act sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare pe un act sub semnatura privata

Va rog sa-mi spuneti daca intre doi copii exista o intelegere sub forma unui act sub semnatura privata in care se prevede vanzarea drepturilor care vor ramane dupa decesul mamei lor ( iar mama acestira semneaza ca martor ) si se cere o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act oficial se poate realiza .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 10:49, 22 Ianuarie 2013
Actul este nul.
Nu se poate asa ceva.
Va multumesc pentru amabilitate . Asa stiam si noi , Problema e mult mai complexa , iar pana a se ajunge acolo , mama mea ( una dintre cele doua parti ) nici macar nu a semnat un asemenea inscris sub semnatura privata , scris de cealalta parte , de mana , in numele ei , prin care mama mea i-ar fi vandut aceste drepturi succesorale dupa moartea mamei lor in urma unui imprumut inventat , iar ca martor - asa cum am precizat - a trecut-o pe mama lor ca martor , fiind in viata . Ulterior , dupa decesul mamei , aceasta a facut acest act fals ( si in prima faza la proces ne-am inscris in fals) , iar instanta a trimis actul la parchet pentru cercetari ) Daca in urma expertizelor grafologice se va constata ca semnatura martorului este falsa , documentul cum va putea fi catalogat de parchet si ce risca cealalta parte care a incercat sa obtina o hotarare judecatoreasca pe un act care sa tina loc de act oficial ? Inca o data toata stima .

Cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de act autentic romex romex Va rog sa ma lamuriti cu o problema. - Doua surori au incheiat un precontract de imprumut - antecontract de vanzare cumparare , prin care una din surori ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat si trimis la parchet pentru cercetari romex romex Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : In cadrul unui proces in care se solicita perfectarea unui inscris sub semnatura privata , una din parti contesta ... (vezi toată discuția)
Inscris sub semnatura privata contestat in instanta romex romex Va rog sa-mi permiteti sa supun discutiei urmatoarea speta: - in instanta , o parte solicita o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic pe ... (vezi toată discuția)