nu este asta o fapta penala, daca a semnat contracte si alte acte ale firmei, in numele angajatorului, fara sa ii dam procura sau delegare?? Daca este, ce fapta e?
Va multumesc
Daca este director comercial, sau de marketing, ar putea semna contracte. Daca in fisa postului sau in regulamentul intern sunt prevazute asemenea sarcini de serviciu, nu vad unde ar fi ilegalitatea. De asemenea in fisa postului sau in regulamentul intern pot fi incluse reglementari care privesc situatiile in care un salariat poate angaja raspunderea angajatorului.
Puteti face cercetare disciplinara, evident cu convocarea salariatului .Daca aceasta abatere a adus prejudicii firmei, sau in regulamentul intern aceasta abatere da dreptul la concediere, puteti dispune concedierea. In cazul in care aceasta abatere intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni( fals in acte publice, uz de fals, uzurpare de functie, etc) puteti sesiza justitia.
Fisa postului
crucy
Sunt angajat din 2004 , cu fisa postului din anul 2008. Astazi mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa semnez o alta fisa a postului , in alb.
Eu am refuzat ... (vezi toată discuția)
Fisa de post
mihaelaru
buna ziua,
doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Fisa postului
monicaelena83
Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)