avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare sentinta sau casare cu trimitere spre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare sentinta sau casare cu trimitere spre rejudecare

Buna seara. Urmare respingerii pe exceptia prescrierii a unei actiuni in raspundere patrimoniala introduse de o societate impotriva unui fost angajat, as dori sa stiu ce trebuie cerut in recurs, modificarea sentintei tribunalului sau casarea cu trimitere spre rejudecare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 20 Noiembrie 2012
Dati-ne mai multe detalii ... care este data producerii prejudiciului si care este data introducerii actiunii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)
Rejudecare, lipsa timbraj, carmen_rusu carmen_rusu La fond mi s-a admis in parte actiunea, acordandu-se o suma egala cu reducerea pretului vanzarii, dar au fost respinse daunele interese pe motiv ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Modificare ,casare sentinta aser aser Va rog sa-mi explicati - prin ce difera \" modificarea \" unei sentinte de\" casarea \"sa -in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)