locuiesc in judetul alba lucrez la o firma care este din bucuresti , si are un punct de lucru in judetul arad unde lucrez ,nu am primit salariul de 4 luni intentionez sa demisionez si sa dau firma in judecata pt recuperarea banilor ce mi se cuvin , va rog sa ma ajutati invatandu ma cum sa procedez.
In primul rand, faceti o adresa catre angajator cu sesizarea faptei si solicitati explicatii pentru precedentul creat, cu confirmare de primire. Daca nu veti primi in termen de 15 zile vreun raspuns cu explicatii din partea angajatorului, sesizati ITM-ul. Dupa efectuarea controlului, ITM-ul va trimite un raspuns. Daca tot nu se va rezolva problema, apelati la un avocat.
Nu cred ca veti rezolva ceva adresandu-va angajatorului , intrucat acesta nu are obligatorie de a va raspunde intr-un anumit termen ... adresati-va direct ITM-ului Arad si/sau promovati o actiune in instanta impotriva acestuia pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restanmte.
Neplata salariilor constituie un motiv de a demisiona fara preaviz , conform art.81 alin.8 C.mun.
Neplata salariu
dey_23
Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema :lucrez la o firma de paza cu sediul in Bucuresti si punctul de lucru unde imi desfasor activitatea este in ... (vezi toată discuția)