avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare transport + program lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare transport + program lucru

Buna ziua
Lucrez in mass media si acum 3 ani de zile am fost transferata la un compartiment la care programul de lucru se poate prelungi dupa ora 22.00 (au fost zile cand am terminat chiar la 24.00). Eu locuiesc la 30 km de firma. Am convenit cu firma sa-mi deconteze bonurile de benzina (300 lei) pentru a face naveta cu masina personala, intrucat nu exista ora fixa cand imi termin treaba.
Luna aceasta mi s-a comunicat ca nu mi se mai deconteaza naveta, iar eu i-am informat ca nu imi permit sa mai vin cu masina personala intrucat naveta m-ar costa peste 450 lei si voi face naveta cu microbuzul. Problema se pune ca ultimul microbuz pleaca la 20.30, eu trebuind sa-mi inchei activitatea la 20.00 pentru a putea ajunge la microbuz. Firma mi-a schimbat programul de lucru de la 12.00 - 20.00. Eu stiu sigur ca nu se poate termina activitatea pana la ora 20.00, intrucat au mai dat afara si niste colegi si volumul de lucru este mai mare. Intrebarea mea ar fi, pot sa am probleme la servici sa fiu trasa la raspundere pentru ca nu se termina lucrarile la timp?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 09:55, 20 Noiembrie 2012
Daca aveti in fisa postului ca trebuie sa le terminati la timp, da, se poate atrage raspunderea dvs. disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat GabrielaSyn GabrielaSyn Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuti in urmatoarea problema: lucrez la o firma care imi deconteaza benzina necesara navetei zilnice. Mentionez ca naveta o ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)