avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate comerciala.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate comerciala.

Mai pot incheia acte juridice societatile comerciale aflate in curs de dizolvare ?Exista proces pe rolul Tribunalului la cererea ONRC?
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 10:56, 20 Noiembrie 2012
pana la data la care hotararea judecatoreasca ramane definitiva si irevocabila societatea functioneaza fara nicio restrangere.
aveti si un temei legal?
Multumesc.
atata timp cat nu v-a interzis instanta sa faceti acte juridice puteti administra societatea si chiar este necesar sa fie administratata cat mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare fara lichidare - implicatii fiscale negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am o societate fara activitate din 2006 , preluata in 2008 .Din acte am vazut ca nu se depusese declaratia fara activitate la 31.12.2006 . Am ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate caprice caprice se mai pot recupera creantele de la o societate dizolvata? acum am aflat ca o societate care datoreaza o suma de bani societatii mele, a fost dizolvata acum 5 ... (vezi toată discuția)
Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)