avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

daca am 12 luni lucrate in ultimele 24 beneficiez de somaj s-au s-a schimbat legea?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:09, 20 Noiembrie 2012
1. Daca aveti cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

2. Dar cititi si ce am raspuns pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa mai beneficiez de somaj? adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua! La 01.03.2009 am intrat in somaj pentru 1 an si 3 luni si pana in prezent,suspendand de mai multe ori somajul, am lucrat pe perioade ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj rolex rolex Am fost incadrat cu contract individual de munca pe perioada determinata de 3 ani cu timp partial de munca de 2 ore pe zi. Acum contractul a incetat de drept. ... (vezi toată discuția)