avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate distincta proiect fonduri europene
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate distincta proiect fonduri europene

Buna ziua,

Am semnat un contract cu ADR- program POR. Avand in vedere ca trebuie sa tinem contabilitate distincta cu conturi analitice distincte, am urmatoarea intrebare:
- de exemplu la cheltuiala cu publicitatea, trebuie sa pun si la contul de cheltuiala 623.1 (cod smis) si la cheia furnizorului 401MEDIASUD (cod smis)? Adica sa se deosebeasca serviciile efectuate de Media Sud pentru proiect si pentru restul serviciilor prestate pentru noi in afara proiectului.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 13:23, 20 Noiembrie 2012
Da. Va creati un analitic contabil, care in functie de softul dvs. va avea :
-ori analiticul in sine SMIS....NR.CTR.../DATA ( ex.401.SMIS ....NR.CTR...../DATA
-ori atribuiti un analitic distinct( de ex 33) care la denumire ii treceti simbol cont impreuna cu codul smis ( si cerintele impuse de contract finantare) EX. 401.33 care se va numi 401.smis...
Trebuie sa va extrageti pana la balanta, aceste conturi utilizate strict pt.fonduri europene.Cred ca m-am facut inteleasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

T1-pierdere, cheltuieli protocol ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In trimestrul I firma a realizat pierdere. Cum procedez cu cheltuielile de protocol din trimestrul I? Trec la cheltuieli nedeductibile? Este corect ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila NNorbert NNorbert Buna ziua Cum se contabilizeaza o finantare nerambursabila incheiat cu Guvernul Romaniei, este o investitie de proiect IT ( calculatoare, imprimante, ... (vezi toată discuția)
Aplicare 3% la refacturarea utilitatilor liviu f liviu f Am un spatiu comercial pe care l-am dat in chirie. Nu comentez aplicarea celor 3% la suma incasata din chirie, dar, poate sa-mi spuna, si mie,cineva, ... (vezi toată discuția)