avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... personalitate juridica universitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

personalitate juridica universitate

As dori sa stiu cand dobandeste personalitate juridica o universitate particulara si care este temeiul juridic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 12:42, 20 Noiembrie 2012
personalitatea juridica se obtine prin inregistrare la registrul comertului sau prin inregistrarea in Registrul national ONG. cred ca ar fi bine sa urmariti daca este acreditata de ministerul educatiei pentru cursuri universitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)