avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PIERDUT ADEVERINTA MEDIC DE FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PIERDUT ADEVERINTA MEDIC DE FAMILIE

MI-AM pierdut adeverinta de la medicul de familie am copie xerox si chitanta de la medic la angajare este buna sa nu mai scot alta anexsez originalul dupa chitanta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 21 Noiembrie 2012
Trebuie depus in original certificatul medical, care constata faptul ca sunteti apt pentru prestarea acelei munci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare angajare andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul de angajare conform legislatiei actuale . Adeverinta medicala pe care o solicitam viitorului ... (vezi toată discuția)
Cim bubby bubby ce acte trebuie sa aduca pentru angajare un sofer care face transport in ITALIA este de ajuns adeverinta de la medicul de familie ? (vezi toată discuția)
Ce drepturi si ce obligatii am in perioada de proba? daniela09021968 daniela09021968 Buna ziua, Sunt angajata la o firma, am semnat contractul de munca , dar urma sa le mai duc adeverinta medicala si cartea de munca. Nu am nici un exemplar din ... (vezi toată discuția)