avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general verificare constituire venituri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

verificare constituire venituri

care sunt reglementarile legale pentru verificare constituire venituri de catre o echipa de control pentru perioada 2002 - 2010?
Cel mai recent răspuns: luparugabriela , utilizator 17:44, 26 Noiembrie 2012
Legea nr.571/2002/R(Codul fiscal), iar majorarile dupa OG nr.92/2003/R
un titlu sau capitol din Codul fiscal cu referire la verificare constituire venituri? si pentru perioada anterioara intrarii in vigoare a Codul fiscal?
luparugabriela a scris:
Legea nr.571/2002/R(Codul fiscal), iar majorarile dupa OG nr.92/2003/R

Legea 573 este din anul 2003.

Imi asum greseala.Scuze si multumesc.
Inspectiile se pot extinde pentru documente intocmite cu max.5 ani in urma la societatile mari iar la cele mici doar pe trei ani,(aici se poate pana la 5 ani doar daca sunt informatii ca s-a facut evaziune fiscala). Nu aveti nevoie de legislatie dinaintea Codului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului pe salariu carmen58 carmen58 Din luna Mai pana in luna Decembrie 2007 nu am platit impozitul pe salariu aferent perioadei nici pana astazi .Am platit doar la ITM pentru cartea de munca pe ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a amenzilor pork pork M-am angajat recent executor fiscal,la serviciul de executare silita a amenzilor.Trebuie sa preiau de la cel dinaintea mea toate procesele verbale si actele de ... (vezi toată discuția)
Procentul legal admis de penalizare pt debite Krissia . Krissia . Imi spune si mie cineva va rog, care este procentul legal maxim admis de penalizare pt intarziere plata debite ? In codul de procedura fiscala era parca 0.5% ... (vezi toată discuția)