avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen garantie

Buna seara,cit timp are garantie o lucrare dentara si unde se poate face sesizare?
Cel mai recent răspuns: ANIOD-DOINA , utilizator 21:32, 20 Noiembrie 2012
la colegiul medicilor
Am avut probleme cu o lucrare, m-am dus la medicul stomatolog cu ea in mana (pt. ca imi picase in mai putin de un an), la alta lucrare mi-au cazut fatetele, le-am luat cu mine, i le-am aratat si i-am zis sa-mi dea banii inapoi. El a zis ca-mi reface lucrarea, iar eu i-am zis ca nu mai am incredere in el. A fost nevoit sa-mi dea banii - nu a vrut sa mi-i dea chiar pe toti, insa am fost multumita ca am recuperat o parte - cam jumatate (pe care mi i-a dat in doua transe, dar nu m-am lasat). Incercati sa recuperati ce se poate pe cale amiabila. Bafta multa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stomatologie Pascal crina Pascal crina A inceput o lucrare dentara sotul cu 15 implanturi in 2 zile in luna mai si intre timp au cazut mai bine de jumate din implanturi dr ne a cerut banii pt ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Lucrare stomatologica neefectuata menelau menelau Buna ziua În cazul în care lucrarea stomatologică (în speță un implant dentar) nu a mai fost efectuată iar în contract scrie că nu se restituie banii ... (vezi toată discuția)