buna seara,in urma cu 2 saptamani am fost oprit de catre politie,rugat sa suflu in etilotest,rezultatul fiind de 0.45 in aerul expirat,mi s-a cerut sa merg la spital in vederea recoltarii probelor biologice,m-am conformat si am mers cu cei doi agenti.rezultatul probelor l am aflat,0.90 prima proba si 0.80 a doua proba.nu am mai avut probleme cu legea,sunt student.ce sanse am sa scap cu SUP?Va multumesc!
calculul retroactiv se face inainte de inceperea urmaririi penala,daca prin acest calcul valoarea va fi sub 0.80 scap de instanta de judecata?calculu il face iml-ul?multumesc!
Calculul il face IML-ul,daca dvs nu doriti si organele de urmarire penala doresc sa-l ceara vor trebui sa inceapa urmarirea penala pentru a avea cadru legal.Prin calculul retroactiv o sa va rezulte o valoare posibil situata intre doua limite.Daca valoarea cea mai mica din calculul retroactiv este egala sau mai mica de 0,80 nu mai ajungeti in instanta.
bun.sunt curios care este diectia acestei recalculari,iese sub 0.80 sau nu?:),costa destul de mult 560,daca iese sub 0.80 merita,cam care sunt sansele sa iasa sub?
Recalculare?
yoto69
0,58 alcoolemie in aerul expirat ; 1,05prima proba biologica 0,95 a doua proba la iml.
merita sa cer o recalculare sau sa pledez direct vinovat
multumesc ... (vezi toată discuția)