avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare terenuri

Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajute cineva de pe aici (un avocat in speta) cu privire la retrocedarea unor terenuri care au apartinut bunicilor mei, pentru care detinem acte de vanzare-cumparare inregistrate la judecatoria constanta, dar care, cu toate demersurile facute de un unchi al meu (ca imputernicit al bunicii la vremea respectiva), nu au ajuns in proprietatea celor in drept. Cei in drept sunt 4 mostenitori, (doua fete si doi baieti) dintre care trei (un baiat si doua fete) m-au imputernicit pe mine (prin procura notariala) pentru rezolvarea acestei probleme. Mentionez ca in trecut au fost depuse solicitari de retrocedare in termen, dar raspunsul la aceste solicitari a fost negativ (in sensul ca nu exista persoana respectiva, nu are terenuri, etc.). Solicit in acest sens sprijin juridic (un avocat specializat in retrocedari, din cadrul baroului Constanta). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Revendicare teren lilireli lilireli Buna ziua, sotul meu a primit dupa decesul bunicii un certificat de mostenitor.Acum dupa 6 ani de la decesul bunicii ,un unchi, fiul defunctei , a facut ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate pentru pamint catalin_23 catalin_23 am si ieu o nelamurire in legatura cu mai multe terenuri arabile si pasuni;bunica are 4 baieti si doua fete dintre care unul a decedat, ia locuieste in alta ... (vezi toată discuția)
Succesiune marysa_2u marysa_2u BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea ... (vezi toată discuția)