avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Nevoie de avocat !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Nevoie de avocat !

Buna ziua, va rog sa-mi recomandati un avocat din orasul Turnu Severin. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 1 Februarie 2009
Daca doriti chiar din zona respectiva, puteti gasi un avocat accesand sectiunea destinata consultantilor de pe acest site :
www.avocatnet.ro/content/con...

De asemenea, puteti angaja si un avocat care nu are sediul in Turnu-Severin, insa s-ar putea ca onorariul sa difere fata de un avocat din Turnu - Severin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca CARASSEVERIN CARASSEVERIN Buna seara, Am rugamintea sa-mi recomandati 2-3 avocati specializati pe contracte de munca. Va multumesc mult. O seara buna (vezi toată discuția)
Avocat drobeta turnu severin lucianicoleta lucianicoleta Cine ma poate ajuta cu o informatie despre angajarea unui avocat cu experienta in drept penal pentru Judecatoria Drobeta Turnu Severin? Aunt multi avocati ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca mariana anghelescu mariana anghelescu puteti sa-mi recomandati , cui sa ma adresez in cazul in care va trebui sa-mi obtin in instanta drepturile banesti ptr CM neplatite de angajator? (vezi toată discuția)