avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura pentru Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura pentru Germania

Pentru un mic serviciu de $50 pe internet ( inscrierea in niste directoare) o firma din Germania mi-a cerut factura de $50. Pot sa ii dau factura de pe firma lu varu meu? trebuie sa ii dau banii lui? se verifica facturile din comunitatea europeana? adica o sa aibe el vreo problema?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma joc de foarte multi ani un joc numit triburile ... Rutare Rutare Buna ziua. Ma joc de foarte multi ani un joc numit triburile si am investit o suma importanta de bani pentru a castiga o lume (un server). Moneda acestui ... (vezi toată discuția)
Verificare firma din germania ThisIsMe ThisIsMe Buna ziua! Am fost contactata de o firma din Germania pentru un post acolo, mentionand ca vor sa deschida o noua filiala a companiei in Hamburg, ei avand de ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara modimpex modimpex buna ziua! am urmatoarea situatie: firma noastra produce modele/matrite pentru turnatorii. am primit o comanda de la o firma germana pentru un model, dar ... (vezi toată discuția)