avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ma joc de foarte multi ani un joc numit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ma joc de foarte multi ani un joc numit triburile ...

Buna ziua.

Ma joc de foarte multi ani un joc numit triburile si am investit o suma importanta de bani pentru a castiga o lume (un server).

Moneda acestui joc numindu-se "Punct Premium", am achizitionat puncte in valoare de 1500+ euro si am transferat (conform politicii jocului) parte din aceste puncte unor prieteni.

Problema este ca, adminul (managerul) mi-a suspendat definitiv contul pe motiv ca eu as fi vandut aceste puncte fara sa aibe nici cea mai mica dovada si refuzand sa imi ofere detalii despre cum au dedus ca eu as fi vandut aceste bunuri virtuale.

In acest moment nu mai am acces nici eu si nici prietenii mei la conturi si la bunurile achizitionate in cadrul jocului.

Am cerut detalii pentru reclamatie la ANPC dar mi nefiind o firma cu sediu in romania, trebuie sa fac reclamatie la consiliul european.

Ce pot face in situatia de fata? Pot lua masuri legale cu privire la abuzul comis de managerul acestui joc? Unde ar trebui sa depun plangere? Si cum imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Rutare , utilizator 12:55, 10 Iulie 2021
eu cred ca ar trebui sa faceti sesizare direct la cei care administreaza serverul/jocul.
din cate stiu este o firma din Germania.
Am trimis un mail catre Inno Games (compania mama) si inca astept raspuns. Dar stiind deja cum abordeaza acesti indivizi situatia, probabil nu voi avea castig de cauza cu ei. Eram curios daca pot face ceva fara sa apelez la Comisia Europeana conform indicatilor oferite de adminul in cauza.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

eu cred ca ar trebui sa faceti sesizare direct la cei care administreaza serverul/jocul.
din cate stiu este o firma din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz joc online pinkys pinkys Buna Ziua, Joc un joc pe internet, un joc ce anunta a fi \"free\" insa facilitatile necesare jocului costa. Dupa ce am cumparat prin plata cu card-ul ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului pe internet AlexSima AlexSima Buna ziua, Ma numesc Alexandru Sima si m-am intalnit acum cateva zile cu o problema, pe un forum public, dupa ce am postat cateva intrebari ... (vezi toată discuția)
Plata pentru postari georgeldan georgeldan Buna ziua, Ca persoana fizica este legal sa platesc pe cineva pentru ca imi posteaza diferite articole pe un site pe care il detin? Trebuie sa platesc ceva la ... (vezi toată discuția)