Am facut reclamatie prin OPC , impotriva [bancii] . Instanta a considerat ca , atat clauza din cuprinsul scadentarului emis la momentul la care a fost intocmit contractual , consumatorul a avut posibilitatea sa cunoasca totalitatea costurilor pe care le datoreaza bancii , considerand ca atat clauza din cuprinsul sectiunii nr.3 pt.3.5 din Conditiile Generale ale Conventiei , precum si art.5 lit.a din Conditii special ale Conventiei sunt clauze legale , nefiind indeplinite criteriile aratate de leg. 193/2000.
A constat doar ca , sunt clauze abuzive , cluzele de la art.10.1 si 10.2 din sectiune 100 ,,costuri suplimentare? din conditii special ale conventiei.
Decizia a fost luata indata de 28.03.2012 si am intrat in posesia ei azi.
Ce se mai poate face , avand in vedere ca aceasta decizie este definitiva ? daca cineva a mai fost in aceasta situatie , am rugamintea sa posteze pe forum , cum a procedat in continuare sau , pe email . nutuglodean@yahoo.com. Multumesc.
Comison de risc banca
andra68
Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele.
1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)