avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru activitate secundara PFA - 9329 este nevoie de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru activitate secundara PFA - 9329 este nevoie de certificat / atestat / diploma?

Buna ziua. Intentionez sa deschid un PFA cu activitate principala CAEN 7420, COR 343101 pentru care am un Certificat de absolvire pentru ocupatia de fotograf. Daca vreau sa trec ca activitate secundara codul CAEN 9329 - Alte activitati recreeative si distractive, am nevoie de vreun act care sa ateste ca pot desfasura aceasta activitate? Care ar fi acel act si cum pot face rost de el?

Alte discuții în legătură

Infintare firmă, studio foto + vânzări online! bună seara ... Jwjwj Jwjwj Infintare firmă, studio foto + vânzări online! Bună seara Intenționez sa deschid în curând un studio foto, problema este ca nu dețin o diplomă de ... (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru moonprincess moonprincess Buna ziua, revin din nou cu o intrebare referitoare la deschiderea unui punct de lucru pe PFA. Este posibil sa deschid punctul de lucru doar pe unul dintre ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cod caen 7420 cerinte curs / diploma CTCTCT CTCTCT Deschidere PFA COD CAEN 7420 cerinte curs / diploma Buna ziua . Intentionez deschiderea unui PFA cu cod caen 7420 ( Activitati fotografice ) si am inteles ... (vezi toată discuția)