avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cod caen punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cod caen punct de lucru

Buna ziua, revin din nou cu o intrebare referitoare la deschiderea unui punct de lucru pe PFA. Este posibil sa deschid punctul de lucru doar pe unul dintre codurile CAEN pe care le am? Codul principal, 7420 - Activitati fotografice face parte din anexa la OG 99/2000, obligandu-ma astfel sa obtin autorizatia de la primarie. Dat fiind ca voi desfasura doar activitate de birou si nu voi comercializa nimic, nu vad rostul acestei proceduri si as dori sa ma folosesc de unul dintre codurile CAEN secundare.

Alte discuții în legătură

Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu srl_exp srl_exp Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)