avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Urmeaza sa dau definitivatul in functia de consilier juridic fapt pentru care pe langa proba scrisa trebuie sa intocmesc si un proiect din dreptul civil. As vrea sa vin cu ceva interesant. Ce teme propuneti?
Multumesc anticipat

Cred ca puteti face o lucrare frumoasa in materia rezolutiunii si rezilierii contractului, mai ales pentru ca exista elemente de noutate, fata de vechiul Cod Civil.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters118838 ContSters118838 Urmeaza sa dau definitivatul in functia de consilier juridic fapt pentru care pe langa proba scrisa trebuie sa intocmesc si un proiect din dreptul civil. As ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani poate deveni avocat un consilier juridic? just a girl just a girl va rog sa-mi spuneti care stiti dupa cati ani de cosilier poti sa te inscrii la devinitivat pentru a devenii avocat stagiar? va multumesc o zi frumoasa (vezi toată discuția)
Dupa cati ani devii consilier juridic definitiv? just a girl just a girl buna ziua .as vrea sa-mi spuna cine stie dupa cati ani in calitate de consilier poti sa te inscrii pentru definitivat.va multumesc anticipat pentru raspuns o ... (vezi toată discuția)