avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Buna ziua,

As dori sa stiu daca socra mea, in varsta de 53 ani, cu 35 ani de munca si 3 ani de grupa s-ar putea pensiona anticipat, partial. Am inteles ca ar putea beneficia si de drept de munca de 4h.

Multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:26, 23 Noiembrie 2012
Precizati luna si anul nasterii si in ce fel de grupa de munca a lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie lili2 lili2 buna ziua!Am varsta de 53 de ani,35 de ani de munca din care 21 sunt de grupa a II-a,as dori sa stiu daca ma pot pensiona si la ce fel de pensie ma ... (vezi toată discuția)
De ce categorie de pensie pot beneficia? tamas renata tamas renata am 55 de ani,27 de ani si 4 luni lucrate din care 16 ani si4 luni la grupa 1 si7 ani si 1 luna la grupa 2a.am fost pensionat pe caz de boala din 2001 pana acum ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare paul1851 paul1851 Buna seara. Va rog mult sa imi spuneti cand ar putea socrii mei sa iasa la pensie. Socrul meu: data nasterii=26.08.1959 data angajarii=04.08.1978 Gr I = 2 ... (vezi toată discuția)