avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri exproprieri CNADR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri exproprieri CNADR

Inca din 2008 am fost expropriati de niste terenuri pt Predeal- Brasov. Nu am fost de acord cu hotararea comisiei in ceea ce priveste cunatumul despagubirii. Ne-am judecat cu Statul prin MT prin CNADR reprezentat de Cecilia Popa pana in oct a.c. stabilindu-se o suma mai mare decat cea din hotararea din 2008.
Intrebarea este daca acordarea despagubirilor banesti se face tot prin procedura prevazuta de Legea 198/2004 ( suma initial prevazuta ca despagubire fiind consemnata in cont la CEC sau direct la MF cu decizia judecatoreasca definitiva sii irevocabila in care instanta nu consemneaza nimic despre reluarea procedurii prevazute de legea 198 ?

Alte discuții în legătură

Despagubire stabilita de instanta la expropriere utilitate publica costif costif Desi am parcurs toate fazele litigiului cu CNADR reprezentata de SCA Cecilia Popa si avem decizie definitiva si irevocabila pt despagubire ( mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)
Contestare suma despagubire pt expropriere Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Buna ziua, Pentru a contesta suma oferita de stat pt expropiere (e cazul autostrazii Buc - Brasov), e musai sa ne adresam instantei? Eu am gasit in Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Expropriere imobil str berzei - stabilire despagubiri - Elenacristina Elenacristina Buna ziua, As dori, daca se poate, o parere sau un sfat intr-o problema extrem de injusta. Cu cateva zile in urma, am primit prin posta, Hotararea de ... (vezi toată discuția)